Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Townsville pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Townsville cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Townsville, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

Townsville Oferte Membership Card

În această listă veți găsi o gamă de reduceri exclusive în Townsville pentru toți deținătorii de HostelsClub Membership Card.

Click aici pentru a le vedea pe toate »

Adventurers Backpackers Hostel din Townsville

Adventurers Backpackers

Categorie: Hostel

Adresa: 79 Palmer st - Townsville, Australia

Incepând de la: 16.57 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Reducere de 10% dacă dețineți un HostelsClub Membership Card (minim 2 nopți)

Adventurers Backpackers Resort in Townsville is simply the Gateway to Magnetic Island, situated on Palmer St, Townsville most popular street. The hostel offers dorm rooms which are either 4 or 6 shared, and single rooms, doubles, twins and family rooms as well, all with a friendly athmosphere. (Mai multe informaţii)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

(2 Revizuiri)

70% 70%

vizualizează:   toate tipurile   Townsville hosteluri pentru tineri pensiuni

sortează după:   Townsville pensiuni disponibilitate   Townsville cele mai bune hosteluri evaluare   Townsville hosteluri ieftine preţ

Rambutan Hostel din Townsville

Rambutan

Categorie: Hostel

Adresa: 113-119 Flinders Street, Townsville - Townsville, Australia

Incepând de la: 15.46 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Rambutan is Australia’s first ever ‘glam-packers’ resort. It is located in Flinders Street East, Townsville CBD and boasts of rooftop swimming pool, a rooftop bar and 58 rooms to cater for all backpackers and other travellers seeking central, convenient and cheap accommodation in Townsville (Mai multe informaţii)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

 

PROMOȚII

Oferte Membership Card
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Townsville cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Townsville și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Townsville și în Australia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!