Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Chorzow pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Chorzow cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Chorzow, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Chorzow hoteluri ieftine hoteluri

sortează după:   Chorzow pensiuni disponibilitate   Chorzow cele mai bune hosteluri evaluare   Chorzow hosteluri ieftine preţ

Arsenal Palace Hotel **** din Chorzow

Arsenal Palace

Categorie: Hotel ****

Adresa: Paderewskiego 35 - Chorzow, Polonia

Arsenal Hotel was granted an official four star categorization in February 2010 and has been accommodating guests since March 2010. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

58% 58%

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Chorzow cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Chorzow și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Chorzow și în Polonia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!