Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Lampedusa pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Lampedusa cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Lampedusa, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Lampedusa hoteluri ieftine hoteluri   Lampedusa apartamente apartamente

sortează după:   Lampedusa pensiuni disponibilitate   Lampedusa cele mai bune hosteluri evaluare   Lampedusa hosteluri ieftine preţ

Residence Il Castello Club Apartament din Lampedusa

Residence Il Castello Club

Categorie: Apartament

Adresa: C.da Terranova, 59 - Lampedusa, Italia

'Residence Il castello Club' consists in two different apartments in one of the most famous seaside resort in Italy, Lampedusa. Ideal location, 300 t from the city centre and 800 mt from the sea. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hotel I Dammusi Hotel *** din Lampedusa

Hotel I Dammusi

Categorie: Hotel ***

Adresa: Contradada cala creta. - Lampedusa, Italia

Lampedusa island lies between Sicily and north Africa, about 200 Km from Sicily coast and only 100 km from the south of Tunisia. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Lampedusa cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Lampedusa și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Lampedusa și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!