Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Merida pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Merida cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Merida, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Venezuela > hosteluri Merida

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Merida hosteluri pentru tineri pensiuni

sortează după:   Merida pensiuni disponibilitate   Merida cele mai bune hosteluri evaluare   Merida hosteluri ieftine preţ

Yagrumo posada & tour agency Hostel din Merida

Yagrumo posada & tour agency

Categorie: Hostel

Adresa: calle 24, 8-78 - Merida, Venezuela

Yagrumo Posada & Tour agency has 32 beds, two levels building, all rooms with sheets, bathrooms and tv inside most of rooms, free use kitchen & ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Merida cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Merida și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Merida și în Venezuela HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!