Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Saint-Nazaire pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Saint-Nazaire cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Saint-Nazaire, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Saint-Nazaire hosteluri pentru tineri pensiuni   Saint-Nazaire hoteluri ieftine hoteluri

sortează după:   Saint-Nazaire pensiuni disponibilitate   Saint-Nazaire cele mai bune hosteluri evaluare   Saint-Nazaire hosteluri ieftine preţ

Adonis Budget Pornichet Hotel ** din Saint-Nazaire

Adonis Budget Pornichet

Categorie: Hotel **

Adresa: 5 avenue du Gulf Stream, ZA Pornichet Atlantique - Saint-Nazaire, Franţa

Incepând de la: 27.57 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

éthic étapes Georama

Categorie: Hostel

Adresa: 9, route de Géorama 44600 St Marc sur Mer / Saint Nazaire - Saint-Nazaire, Franţa

'Between La Baule and Saint Nazaire, a site full of character with a magnificent view over the Atlantic Ocean! The Géorama ethic étapes welcomes ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Saint-Nazaire cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Saint-Nazaire și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Saint-Nazaire și în Franţa HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!