Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Licata pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Licata cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Licata, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Licata hoteluri ieftine hoteluri   Licata mic dejun b&b's

sortează după:   Licata pensiuni disponibilitate   Licata cele mai bune hosteluri evaluare   Licata hosteluri ieftine preţ

Antica dimora San Girolamo Vilă
 din Licata

Antica dimora San Girolamo

Categorie: Vilă

Adresa: piazza san girolamo 11,13,15 - Licata, Italia

Incepând de la: 30.00 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

the'The'Ancient Saint Girolamo Residence',located into the heart of the seafaring neighbourhood'La Marina',in the homonymous little square,where yoy ... (Mai multe informaţii)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Falconara Charming House and Resort Hotel **** din Licata

Falconara Charming House and Resort

Categorie: Hotel ****

Adresa: Contrada Faino - S.S.115 KM 243 - Licata, Italia

Falconara Charming House and Resort is an elegant property in a fascinating location facing the sea. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Licata cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Licata și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Licata și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!