Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Dortmund pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Dortmund cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Dortmund, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

Dortmund Oferte Membership Card

În această listă veți găsi o gamă de reduceri exclusive în Dortmund pentru toți deținătorii de HostelsClub Membership Card.

Click aici pentru a le vedea pe toate »

A and O Dortmund Hauptbahnhof Hotel ** din Dortmund

A and O Dortmund Hauptbahnhof

Categorie: Hotel **

Adresa: Königswall 2 - Dortmund, Germania

Incepând de la: 21.55 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Reducere de 15% dacă dețineți un HostelsClub Membership Card (minim 3 nopți)

In typical A&O style, A&O Dortmund Hauptbahnhof welcomes its guests in a superb central location, close to the main station as well as the busy pedestrian shopping area. From here it is not far to Dortmund’s cultural mile, such as the concert hall or Harenberg-Center and the Dortmund ‘U’. (Mai multe informaţii)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

(19 Revizuiri)

88% 88%

vizualizează:   toate tipurile   Dortmund hoteluri ieftine hoteluri

sortează după:   Dortmund pensiuni disponibilitate   Dortmund cele mai bune hosteluri evaluare   Dortmund hosteluri ieftine preţ

Mark Hotel Commerz Hotel *** din Dortmund

Mark Hotel Commerz

Categorie: Hotel ***

Adresa: Provinzialstraße 396 - Dortmund, Germania

Our cozy and tastefully decorated 3-star Mark Hotel Commerz is the ideal location for business travelers, trade fair visitors or weekend trippers who ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

100% 100%

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

Hosteluri gay-friendly

 

PROMOȚII

Oferte Membership Card Hosteluri Erasmus

 

LANȚURI HOSTELIERE ȘI ASOCIAȚII

A&O Hotels and Hostels
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Dortmund cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Dortmund și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Dortmund și în Germania HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!