Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Marina di Ragusa pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Marina di Ragusa cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Marina di Ragusa, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Italia > hosteluri Sicilia > hosteluri Marina di Ragusa

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Marina di Ragusa hoteluri ieftine hoteluri

sortează după:   Marina di Ragusa pensiuni disponibilitate   Marina di Ragusa cele mai bune hosteluri evaluare   Marina di Ragusa hosteluri ieftine preţ

Hotel Mar and Sol Hotel *** din Marina di Ragusa

Hotel Mar and Sol

Categorie: Hotel ***

Adresa: Via Lampedusa (Caucana, santa croce camerina) - Marina di Ragusa, Italia

HOTEL MAR&SOL SPRING/SUMMER This lovely and tiny hotel on the beach which you always talk about. After a restful night in your big bed, wrapped in ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Marina di Ragusa cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Marina di Ragusa și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Marina di Ragusa și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!