Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Sesto San Giovanni pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Sesto San Giovanni cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Sesto San Giovanni, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Italia > hosteluri Lombardy > hosteluri Sesto San Giovanni

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Sesto San Giovanni hoteluri ieftine hoteluri

sortează după:   Sesto San Giovanni pensiuni disponibilitate   Sesto San Giovanni cele mai bune hosteluri evaluare   Sesto San Giovanni hosteluri ieftine preţ

Hostel Bristol Sesto Hotel ** din Sesto San Giovanni

Hostel Bristol Sesto

Categorie: Hotel **

Adresa: via fratelli bandiera 100 - Sesto San Giovanni - Sesto San Giovanni, Italia

Incepând de la: 22.78 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Hotel Bristol is a budget accommodation close to the Sesto San Giovanni railway station, that allows to reach Milan in few minutes, each room is comfortable and fully equipped. (Mai multe informaţii)

disponibilitate medie

disponibilitate medie

Evaluarea clienţilor

(88 Revizuiri)

79% 79%

Hotel Europa Hotel *** din Sesto San Giovanni

Hotel Europa

Categorie: Hotel ***

Adresa: Via Firenze 47/49 - Sesto San Giovanni, Italia

The Hotel Europa is a pleasant 3 stars hotel situated in a central position at about 200 meters from the underground line 1 - Sesto Rondò stop, by ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

60% 60%

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

Hosteluri gay-friendly
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Sesto San Giovanni cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Sesto San Giovanni și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Sesto San Giovanni și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!