Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Ayutthaya pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Ayutthaya cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Ayutthaya, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Tailanda > hosteluri Ayutthaya

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Ayutthaya hoteluri ieftine hoteluri   Ayutthaya mic dejun b&b's

sortează după:   Ayutthaya pensiuni disponibilitate   Ayutthaya cele mai bune hosteluri evaluare   Ayutthaya hosteluri ieftine preţ

The Old Palace Resort Bed & Breakfast din Ayutthaya

The Old Palace Resort

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: 1/35 Moo 5 Tavasukree - Ayutthaya, Tailanda

Welcome to The Old Palace Resort Our friendly family-run resort is located in the quiet northern part of Ayutthaya, near the rivers and canals of ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

The Lima Place Hotel ** din Ayutthaya

The Lima Place

Categorie: Hotel **

Adresa: 139 Moo 2 Bankao Ayutthaya 13000 - Ayutthaya, Tailanda

Welcome to The Lima Place... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

72% 72%

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Ayutthaya cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Ayutthaya și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Ayutthaya și în Tailanda HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!