Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Augsburg pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Augsburg cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Augsburg , utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Augsburg  hosteluri pentru tineri pensiuni

sortează după:   Augsburg  pensiuni disponibilitate   Augsburg  cele mai bune hosteluri evaluare   Augsburg  hosteluri ieftine preţ

Jugendherberge Augsburg - Augsburg International Youth Hostel Hostel din Augsburg

Jugendherberge Augsburg - Augsburg International Youth Hostel

Categorie: Hostel

Adresa: Unterer Graben 6 - Augsburg , Germania

Incepând de la: 22.81 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Welcome to our beautiful Augsburg International Youth Hostel Join us for a night or more to meet people from all over the world in a friendly ... (Mai multe informaţii)

disponibilitate medie

disponibilitate medie

Evaluarea clienţilor

(6 Revizuiri)

86% 86%

Uebernacht Hostel Augsburg Hostel din Augsburg

Uebernacht Hostel Augsburg

Categorie: Hostel

Adresa: Karlstr. 4 - Augsburg , Germania

Are you looking for to visit romantic city of Augsburg? Stay in Uebernacht Hostel and enjoy its location, services and super friendly staff, it's unique low-priced sleeping-opportunity in the middle of Augsburg. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(7 Revizuiri)

91% 91%

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

 

LANȚURI HOSTELIERE ȘI ASOCIAȚII

DJH - German Youth Hostels
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Augsburg cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Augsburg și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Augsburg și în Germania HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!