Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Trento pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Trento cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Trento, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Trento hosteluri pentru tineri pensiuni   Trento hoteluri ieftine hoteluri   Trento apartamente apartamente

sortează după:   Trento pensiuni disponibilitate   Trento cele mai bune hosteluri evaluare   Trento hosteluri ieftine preţ

Ostello di TRENTO / Hostel Trento - Giovane Europa Hostel din Trento

Ostello di TRENTO / Hostel Trento - Giovane Europa

Categorie: Hostel

Adresa: Via Torre Vanga 11 - Trento, Italia

Incepând de la: 17.77 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Relax in a city not too far from the mountains. Take a breath and enjoy the monuments and the activities that this land can offer. (Mai multe informaţii)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

(224 Revizuiri)

85% 85%

Hotel Dolomiti*** Hotel *** din Trento

Hotel Dolomiti***

Categorie: Hotel ***

Adresa: Via Vicenza 37 Altopiano della Vigolana - Trento, Italia

Incepând de la: 31.25 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Surrounded by the Dolomites,13 km from Trento, 5 km from the lakes of Levico and Caldonazzo, the hotel Dolomiti has been completely renovated and ... (Mai multe informaţii)

Disponibilitate redusă

Disponibilitate redusă

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

100% 100%

Villa Costalta Apartament din Trento

Villa Costalta

Categorie: Apartament

Adresa: Via Collina 11 Baselga di Pinè - Trento, Italia

Villa Costalta situated in one of the quietest areas of Baselg, is your perfect choise if you want a relax holiday in contact with nature, close to lake of Serraia and 22km from Trento. Yo will certainly appreciate its apartments, offering nice rooms at budget prices. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

Hosteluri eco-friendly
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Trento cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Trento și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Trento și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!