Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Feldkirch pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Feldkirch cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Feldkirch, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Feldkirch hosteluri pentru tineri pensiuni

sortează după:   Feldkirch pensiuni disponibilitate   Feldkirch cele mai bune hosteluri evaluare   Feldkirch hosteluri ieftine preţ

Hostel Feldkirch Hostel din Feldkirch

Hostel Feldkirch

Categorie: Hostel

Adresa: Reichsstrasse 111 - Feldkirch, Austria

Are you looking for a perfect location for active holiday, for walking, jumping, skiing, pudding? Welcome to Hostel Feldkirch! Where else could you be five minutes from the principality of Liechtenstein, twenty minutes from Heidi land, forty minutes from Lake Constance Hostel and best ski resorts. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(15 Revizuiri)

83% 83%

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Feldkirch cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Feldkirch și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Feldkirch și în Austria HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!