Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Buseto Palizzolo pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Buseto Palizzolo cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Buseto Palizzolo, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Italia > hosteluri Sicilia > hosteluri Buseto Palizzolo

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Buseto Palizzolo hoteluri ieftine hoteluri   Buseto Palizzolo mic dejun b&b's

sortează după:   Buseto Palizzolo pensiuni disponibilitate   Buseto Palizzolo cele mai bune hosteluri evaluare   Buseto Palizzolo hosteluri ieftine preţ

Hotel Ciuri di Badia

Categorie: Hotel ***

Adresa: VIa Erice n.5 - SS 187 Km 20 - Buseto Palizzolo, Italia

Surrender by the typical Sicilian countryside, between Erice and San Vito Lo Capo, Ciuri of Badia Hotel is the ideal place where to spend a holiday ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Case Colomba Bed & Breakfast din Buseto Palizzolo

Case Colomba

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: Via Toselli, 165 - Buseto Palizzolo, Italia

Our houses, wich dates from the end of the nineteenth century, are an old rustic-stile building, which has been recently renovated, but still has all ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Al Giardino Di Franco Bed & Breakfast din Buseto Palizzolo

Al Giardino Di Franco

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: Via Palermo 62 - Buseto Palizzolo, Italia

If you are tired and you want to escape from the frantic daily life, you come to spend one weekend in Sicily, the consorts Ann Maria and Franco will ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Buseto Palizzolo cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Buseto Palizzolo și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Buseto Palizzolo și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!