Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Capo D'Orlando pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Capo D'Orlando cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Capo D'Orlando, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Italia > hosteluri Sicilia > hosteluri Capo D'Orlando

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Capo D'Orlando hoteluri ieftine hoteluri   Capo D'Orlando mic dejun b&b's

sortează după:   Capo D'Orlando pensiuni disponibilitate   Capo D'Orlando cele mai bune hosteluri evaluare   Capo D'Orlando hosteluri ieftine preţ

BnB del Corso Bed & Breakfast din Capo D'Orlando

BnB del Corso

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: Via Francesco Crispi, 39 - Capo D'Orlando, Italia

In an excellent seaside location, B&B del Corso is a comfortable and budget place well located in Capo d'Orlando, close to the train station. It offers fully equipped rooms with breakfast included. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Villa Luca Bed & Breakfast din Capo D'Orlando

Villa Luca

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: Contrada Muti 1, S.Agata di Militello - Capo D'Orlando, Italia

Villa Luca is in Sant'Agata di Militello, 15 km from Capo d'Orlando. The Villa Luca Farm Home is housed in an ancient private mansion, surrounded by ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(3 Revizuiri)

97% 97%

La Mia Valle Hotel **** din Capo D'Orlando

La Mia Valle

Categorie: Hotel ****

Adresa: Contrada San Gregorio - Capo D'Orlando, Italia

Is Located in Capo D'Orlando, constituted from residential units in stone dipped in the green . The tourist complex extended 200,000 mq. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

88% 88%

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Capo D'Orlando cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Capo D'Orlando și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Capo D'Orlando și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!