Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Aeolian Islands pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Aeolian Islands cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Aeolian Islands, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Italia > hosteluri Sicilia > hosteluri Aeolian Islands

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Aeolian Islands hosteluri pentru tineri pensiuni   Aeolian Islands hoteluri ieftine hoteluri   Aeolian Islands apartamente apartamente

sortează după:   Aeolian Islands pensiuni disponibilitate   Aeolian Islands cele mai bune hosteluri evaluare   Aeolian Islands hosteluri ieftine preţ

Ostello Salina Hostel din Aeolian Islands

Ostello Salina

Categorie: Hostel

Adresa: via rando 11, Salina - Aeolian Islands, Italia

Welcome to 'Ostello Salina', a comfortable hostel in Aeolian Island, located in the heart of 'Santa Marina Salina'. It offer clean and spacious rooms with bath and with high level services. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

La Rosa dei venti Apartament din Aeolian Islands

La Rosa dei venti

Categorie: Apartament

Adresa: Via Cafarella - Aeolian Islands, Italia

Residence La Rosa dei Venti (5 apartments) It lies between the two main inhabited Malfa and Santa Marina Salina. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hotel Solemar Hotel *** din Aeolian Islands

Hotel Solemar

Categorie: Hotel ***

Adresa: Via roma 8 - Aeolian Islands, Italia

Our small hotel, recently built, perfect for those who want to spend a quiet and near the sea, situated in a panoramic position in a warm and ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Aeolian Islands cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Aeolian Islands și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Aeolian Islands și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!