Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Ancona pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Ancona cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Ancona, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Ancona hoteluri ieftine hoteluri   Ancona apartamente apartamente

sortează după:   Ancona pensiuni disponibilitate   Ancona cele mai bune hosteluri evaluare   Ancona hosteluri ieftine preţ

Hotel Fortuna Hotel *** din Ancona

Hotel Fortuna

Categorie: Hotel ***

Adresa: Piazza Rosselli 15 - Ancona, Italia

Hotel Fortuna is ideally located in front of the central station of Ancona. It's highly appreciated for the kindness of its staff and for the great offer of facilities and amenities. It's a 3-stars budget hotel just perfect for anyone who would like to have a relaxing stay in the Marche region. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Il Castello di Dante Apartament din Ancona

Il Castello di Dante

Categorie: Apartament

Adresa: Bissolati 1 Castelferretti Ancona Airport - Ancona, Italia

The Apartment housed in the historic and prestigious 13th century castle Castel Ferretti, is situated 5 minutes away from Ancona airport, Adriatic ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

72% 72%

Hotel Giardino Suite and Wellness Hotel *** din Ancona

Hotel Giardino Suite and Wellness

Categorie: Hotel ***

Adresa: via Circonvallazione 19 - Numana - Ancona, Italia

Hotel “Giardino” is located in the “Riviera del Conero”, a natural Park on the Adriatic in the Marche. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Ancona cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Ancona și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Ancona și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!