Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Messina pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Messina cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Messina, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Messina hoteluri ieftine hoteluri   Messina mic dejun b&b's

sortează după:   Messina pensiuni disponibilitate   Messina cele mai bune hosteluri evaluare   Messina hosteluri ieftine preţ

Hotel Residence Empedocle Hotel *** din Messina

Hotel Residence Empedocle

Categorie: Hotel ***

Adresa: Via Felice Bisazza, 89 - Messina, Italia

Incepând de la: 33.21 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Welcome to Hotel Residence Empedocle, a great accomodation well located in the heart of Messina and not far from the train station. Here you will find different types of fully equipped rooms. (Mai multe informaţii)

disponibilitate medie

disponibilitate medie

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Camelot BnB Bed & Breakfast din Messina

Camelot BnB

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: Contrada Lotarelllo, Castel di Tusa - Messina, Italia

Camelot B&B, located near Messina, is the ideal place to discover this part of Sicily, and very close to the sea. All rooms have air condition and television. Our house offers all comforts and facilities. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Messina cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Messina și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Messina și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!