Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Sciclia pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Sciclia cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Sciclia, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Sciclia mic dejun b&b's

sortează după:   Sciclia pensiuni disponibilitate   Sciclia cele mai bune hosteluri evaluare   Sciclia hosteluri ieftine preţ

Casa Di Pam BnB Bed & Breakfast din Sciclia

Casa Di Pam BnB

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: Via Canonico Meli 33 - ang. Vico Suez - Sciclia, Italia

Incepând de la: 22.50 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Reducere de 15% pentru un minim de 10 oaspeți (minim 2 nopți)

A Casa di Pam is a B&B in Scicli, a Unesco World Heritage Site, and offers a great value for money only minutes away from the center of Scicli. Each room is individually decorated with style and personality! (Mai multe informaţii)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Scicli BnB Bed & Breakfast din Sciclia

Scicli BnB

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: via castillett 17 - Sciclia, Italia

Scicli B&B rises in the enchanting scenery of the old centre of our little town, where its magnificent architectural baroque beauties allowed to ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Sciclia cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Sciclia și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Sciclia și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!