Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language

Kiseljak hosteli

Rezervirajte najbolje hostele u Kiseljak sa Hostelclubom. Da biste odmah provjerili popunjenost svih hostela u Kiseljakkoristite obrazac na lijevoj strani. Jednim klikom na "rezerviraj" komandu otvorit ćete obrazac za rezervaciju svih vrsta smještaja.

pogledaj:   sve vrste   Kiseljak jeftini hoteli hoteli

uredi prema:   Kiseljak hosteli popunjenost   Kiseljak najbolji hosteli ocjena   Kiseljak jeftini hosteli cijena

Motel Maks Hotel** u Kiseljak

Motel Maks

Kategorija: Hotel**

Adresa: Sarajevska cesta bb - Kiseljak, Bosna i Hercegovina

We are located 20km from Sarajevo on magistral way, 15km from Fojnicka (Franciscan Monastery) and 10km from Visoko.(the city of the pyramids). (Još informacija)

vrlo niska dostupnost

vrlo niska dostupnost

Ocjena posjetitelja

Još nije ocjenjeno

Hostels
Tours

JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

INFORMACIJE O HOSTELSCLUBU

Pronađi smještaj u Kiseljak uz Hostelsclub! Možete napraviti rezervaciju diljem svijeta u najboljim hostelima za studente, jeftinim hotelima i bed & breakfast, te pronaći najbolje posebne ponude na webu. Rezervirajte vaš odmor, bilo da se radi o vikendu ili dužem periodu. Odabrali smo za vas najbolje backpacker hostele sa centralnim pozicijama u Kiseljak, kao i info o najinteresantnijim djelovima grada. Bilo da tražite jeftin smještaj ili najbolji hostel u Kiseljak, Bosna i Hercegovina, HostelsClub će za vas pronaći vaš idealan smještaj.

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!