Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language

Lopatnica hosteli

Rezervirajte najbolje hostele u Lopatnica sa Hostelclubom. Da biste odmah provjerili popunjenost svih hostela u Lopatnicakoristite obrazac na lijevoj strani. Jednim klikom na "rezerviraj" komandu otvorit ćete obrazac za rezervaciju svih vrsta smještaja.

Hosteli > Hosteli Srbija > Hosteli Lopatnica

Učitavanje mape...

pogledaj:   sve vrste   Lopatnica bed & breakfast b&b

uredi prema:   Lopatnica hosteli popunjenost   Lopatnica najbolji hosteli ocjena   Lopatnica jeftini hosteli cijena

Oasis of peace Guest House u Lopatnica

Oasis of peace

Kategorija: Guest House

Adresa: lopatnica47 - Lopatnica, Srbija

Rural tourism Holiday in the country, Lopatnica oasis of peace: beautiful unspoiled nature, clear streams, mountain rivers, clean air, spring ... (Još informacija)

vrlo niska dostupnost

vrlo niska dostupnost

Ocjena posjetitelja

Još nije ocjenjeno

Hostels
Tours

JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

INFORMACIJE O HOSTELSCLUBU

Pronađi smještaj u Lopatnica uz Hostelsclub! Možete napraviti rezervaciju diljem svijeta u najboljim hostelima za studente, jeftinim hotelima i bed & breakfast, te pronaći najbolje posebne ponude na webu. Rezervirajte vaš odmor, bilo da se radi o vikendu ili dužem periodu. Odabrali smo za vas najbolje backpacker hostele sa centralnim pozicijama u Lopatnica, kao i info o najinteresantnijim djelovima grada. Bilo da tražite jeftin smještaj ili najbolji hostel u Lopatnica, Srbija, HostelsClub će za vas pronaći vaš idealan smještaj.

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!