Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language

Atacames hosteli

Rezervirajte najbolje hostele u Atacames sa Hostelclubom. Da biste odmah provjerili popunjenost svih hostela u Atacameskoristite obrazac na lijevoj strani. Jednim klikom na "rezerviraj" komandu otvorit ćete obrazac za rezervaciju svih vrsta smještaja.

Hosteli > Hosteli Ekvador > Hosteli Atacames

Učitavanje mape...

pogledaj:   sve vrste   Atacames bed & breakfast b&b

uredi prema:   Atacames hosteli popunjenost   Atacames najbolji hosteli ocjena   Atacames jeftini hosteli cijena

Via Via Tonsupa Guest House u Atacames

Via Via Tonsupa

Kategorija: Guest House

Adresa: Playa Ancha A lado de Torres Almendro a dos cuadras del malecó - Atacames, Ekvador

Via Via Tonsupa is a meeting place for travelers. The owner, Guido, knows a lot about Ecuador, Tonsupa and the surroundings. He can give you a lot of information about what you have to do and see during your stay in Ecuador! (Još informacija)

vrlo niska dostupnost

vrlo niska dostupnost

Ocjena posjetitelja

(1 komentari)

98% 98%

Hostels
Tours

JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

INFORMACIJE O HOSTELSCLUBU

Pronađi smještaj u Atacames uz Hostelsclub! Možete napraviti rezervaciju diljem svijeta u najboljim hostelima za studente, jeftinim hotelima i bed & breakfast, te pronaći najbolje posebne ponude na webu. Rezervirajte vaš odmor, bilo da se radi o vikendu ili dužem periodu. Odabrali smo za vas najbolje backpacker hostele sa centralnim pozicijama u Atacames, kao i info o najinteresantnijim djelovima grada. Bilo da tražite jeftin smještaj ili najbolji hostel u Atacames, Ekvador, HostelsClub će za vas pronaći vaš idealan smještaj.

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!