Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Сен Оноре Дьо Чикутими хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Сен Оноре Дьо Чикутими с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Сен Оноре Дьо Чикутими, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

хостели > хостели Канада > хостели Квебек (QC) > хостели Сен Оноре Дьо Чикутими

Зареждане на карта...

виж:   всички видове   Сен Оноре Дьо Чикутими bed & breakfast b&b's

подредени по:   Сен Оноре Дьо Чикутими хостели
Наличност   Сен Оноре Дьо Чикутими най-добрите хотели класация   Сен Оноре Дьо Чикутими евтини хостели
цена

Gîte du Lac Docteur

Категория: легло и закуска

Адрес: 431 rue Honoré - Сен Оноре Дьо Чикутими, Канада

The lodging is located at 10 minutes in the north of Saguenay(Chicoutimi), on the edge of the Lake Doctor, calm place where it is good to rest. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Сен Оноре Дьо Чикутими с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Сен Оноре Дьо Чикутими, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Сен Оноре Дьо Чикутими и в Канада HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!