Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Троа Ривиер хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Троа Ривиер с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Троа Ривиер, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Hotel L'Urbania Хотел *** в Троа Ривиер

Hotel L'Urbania

Категория: Хотел ***

Адрес: 3600 Boul Gene H. Kruger - Троа Ривиер, Канада

Our location, hospitality and sophisticated but welcoming atmosphere mean that we offer our guests the ideal setting for Business and ... (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

AUBERGE BAIE-JOLIE легло и закуска в Троа Ривиер

AUBERGE BAIE-JOLIE

Категория: легло и закуска

Адрес: 9709 NOTRE DAME OUEST. G9B 6T4 - Троа Ривиер, Канада

Let us share a corner of paradise on the St. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

Gay-friendly hostels
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Троа Ривиер с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Троа Ривиер, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Троа Ривиер и в Канада HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!