Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Yeysk хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Yeysk с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Yeysk, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Yeysk Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Yeysk за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

Mini Hotel Berdyanskaya 56 Хотел *** в Yeysk

Mini Hotel Berdyanskaya 56

Категория: Хотел ***

Адрес: 56 Berdyanskaya St. - Yeysk, Русия

Отстъпка от 10% за притежатели на Членската Карта HostelsClub.com (минимум 7 нощувки)

Mini Hotel Berdyanskaya 56 is located in Yeysk, 600 metres from Melyaki beach and 900 metres from the centre of Yeysk. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Yeysk с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Yeysk, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Yeysk и в Русия HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!