Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Ortahisar хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Ortahisar с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Ortahisar, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

виж:   всички видове   Ortahisar bed & breakfast b&b's

подредени по:   Ortahisar хостели
Наличност   Ortahisar най-добрите хотели класация   Ortahisar евтини хостели
цена

Castle Inn - Cappadocia легло и закуска в Ortahisar

Castle Inn - Cappadocia

Категория: легло и закуска

Адрес: Eski mahalle, Bahce sokak, No:5 - Ortahisar, Турция

Като се започне от: 27.50 EUR

(Индикативна цена на човек, на нощ)

Located in Ortahisar, Castle Inn - Cappadocia is the only castle concept hotel in Turkey which offers 5 rooms equipped with features to provide a comfortable accommodation during your visit to Cappadocia. (Повече информация)

средносрочнa наличност

средносрочнa наличност

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

 

ПРОМОЦИИ

Хостели Еразъм
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Ortahisar с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Ortahisar, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Ortahisar и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!