Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Beylikdüzü хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Beylikdüzü с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Beylikdüzü, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

виж:   всички видове   Beylikdüzü bed & breakfast b&b's

подредени по:   Beylikdüzü хостели
Наличност   Beylikdüzü най-добрите хотели класация   Beylikdüzü евтини хостели
цена

Beykent Inn Hotel легло и закуска в Beylikdüzü

Beykent Inn Hotel

Категория: легло и закуска

Адрес: Cumhuriyet mah. Yıldıray Çınar sok. / Şafak sok. No:28 - Beylikdüzü, Турция

Beykent Inn Hotel offers cozy accommodation in private rooms in Beylikduzu. It's well located close to the main shopping malls and IMAX Cinema. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Beylikdüzü с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Beylikdüzü, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Beylikdüzü и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!