Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

İçmeler хостели

Резервирайте най-добрите хостели в İçmeler с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели İçmeler, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Petunya Konak Boutique Hotel Хотел **** в İçmeler

Petunya Konak Boutique Hotel

Категория: Хотел ****

Адрес: Ortapinar Cad. No:5, Marmaris - İçmeler, Турция

Като се започне от: 21.85 EUR

(Индикативна цена на човек, на нощ)

Surrounded by mountains and forests, Petunya Konak Boutique Hotel is situated in Icmeler and offers a wide range of rooms with a flat-screen TV, minibar and a private balcony. (Повече информация)

ниска наличност

ниска наличност

класация на клиентите

Не е класиран още

Julian Forest Suites Хотел **** в İçmeler

Julian Forest Suites

Категория: Хотел ****

Адрес: Golenye mah. H.Edip Adivar cad. No:61/A - İçmeler, Турция

Julian Forest Suites offers 76 excellent suites rooms with a wide range of modern facilities. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в İçmeler с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на İçmeler, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в İçmeler и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!