Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Rostov on Don хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Rostov on Don с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Rostov on Don, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

хостели > хостели Русия > хостели Rostov on Don

Зареждане на карта...

Rostov on Don Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Rostov on Don за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

Baba Valya Hostel Хостел в Rostov on Don

Baba Valya Hostel

Категория: Хостел

Адрес: Shaumyana 36a - Rostov on Don, Русия

Отстъпка от 15% за притежатели на Членската Карта HostelsClub.com (минимум 3 нощувки)
Отстъпки от 20% за минимум от 10 гости (минимум 3 нощувки)

In Hostel Baba Valya you will find everything you need for a comfortable stay in Rostov-on-Don : modern design, cozy living room, fully equipped kitchen, comfortable private and dormitory rooms! (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Rostov on Don с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Rostov on Don, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Rostov on Don и в Русия HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!