Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Eskişehir хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Eskişehir с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Eskişehir, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Eskişehir Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Eskişehir за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

Eskisehir Hostel Bulvar Хостел в Eskişehir

Eskisehir Hostel Bulvar

Категория: Хостел

Адрес: Mustafa Kemal Pasa Mahallesi, Sivrihisar-1 Caddesi No: 16 - Eskişehir, Турция

Като се започне от: 11.22 EUR

(Индикативна цена на човек, на нощ)

Отстъпка от 10% за притежатели на Членската Карта HostelsClub.com (минимум 5 нощувки)
Отстъпки от 10% за минимум от 15 гости (минимум 5 нощувки)

Eskisehir Hostel Bulvar is a very cheap centrally located hostel in Eskisehir. English and French speaking staff, free internet, clean linens. Bus Stops, Shopping Malls, Street of Bars, Museums, Banks, Fast Foods, A'La Carte Restaurants are in the reach of walking, within minutes. (Повече информация)

висока надеждност

висока надеждност

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Eskişehir с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Eskişehir, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Eskişehir и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!