Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Комсомолск на Амур хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Комсомолск на Амур с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Комсомолск на Амур, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

хостели > хостели Русия > хостели Комсомолск на Амур

Зареждане на карта...

Business Centre Hotel Хотел *** в Комсомолск на Амур

Business Centre Hotel

Категория: Хотел ***

Адрес: Dzerzhinskogo, 3 - Комсомолск на Амур, Русия

Като се започне от: 20.56 EUR

(Индикативна цена на човек, на нощ)

Hotel BusinessCenter in Komsomolsk-on -Amur is perfect hote and business center of the historic part of the city where you will have comfortable stay for a short or long period. (Повече информация)

висока надеждност

висока надеждност

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostel '27 rooms' Хостел в Комсомолск на Амур

Hostel '27 rooms'

Категория: Хостел

Адрес: pr. Mira, 29 - Комсомолск на Амур, Русия

Отстъпки от 20% за минимум от 20 гости (минимум 5 нощувки)

Mini-hotel 27 Rooms provides cozy rooms with single beds, kitchen, 24h front desk and wifi in the in the heart of Komsomolsk-on-Amur (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Комсомолск на Амур с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Комсомолск на Амур, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Комсомолск на Амур и в Русия HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!