Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Foça хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Foça с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Foça, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Foça Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Foça за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

виж:   всички видове   Foça bed & breakfast b&b's

подредени по:   Foça хостели
Наличност   Foça най-добрите хотели класация   Foça евтини хостели
цена

Siren Pansiyon легло и закуска в Foça

Siren Pansiyon

Категория: легло и закуска

Адрес: 161 Sk. No:13 Foça-Izmir - Foça, Турция

Отстъпка от 20% за притежатели на Членската Карта HostelsClub.com
Отстъпки от 10% за минимум от 10 гости

Foça is a 3000 year old fisherman town.And our place is in the centrum.We have 14 rooms and 36 beds.All rooms have their bathrooms inside and Hot ... (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

(8 коментари)

89% 89%

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Foça с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Foça, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Foça и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!