Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Avanos хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Avanos с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Avanos, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

виж:   всички видове   Avanos bed & breakfast b&b's

подредени по:   Avanos хостели
Наличност   Avanos най-добрите хотели класация   Avanos евтини хостели
цена

Hereni Butik Hotel легло и закуска в Avanos

Hereni Butik Hotel

Категория: легло и закуска

Адрес: Çavuşin Köyü,Köyiçi Mevkii,153/1,Avanos/Nevşehir/Cappadocia-TURKEY - Avanos, Турция

Hereni Boutique Hotel is in Cavusin Village which is in the center of Cappadocia. We have six rooms in Hereni. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Bir Kedi Villa легло и закуска в Avanos

Bir Kedi Villa

Категория: легло и закуска

Адрес: Cami Kebir Mah. 807 Sok. No:31 - Avanos, Турция

В семейна, но елегантна обстановка и атмосфера. Типични турски стаи с баня. На чистотата се отдава изключително внимание. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

Gay-friendly hostels
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Avanos с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Avanos, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Avanos и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!