Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Утес хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Утес с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Утес, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

виж:   всички видове   Утес bed & breakfast b&b's

подредени по:   Утес хостели
Наличност   Утес най-добрите хотели класация   Утес евтини хостели
цена

Goldenfish3000 Къща за гости в Утес

Goldenfish3000

Категория: Къща за гости

Адрес: Utos, Kniagini Ggarinoj str. 259 - Утес, Русия

Welcome to Crimea, Goldengish3000 Guest House in Ut'os. We have a chain of comfortable apartments and studios in the heart Crimea seashore. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

(1 коментари)

88% 88%

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Утес с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Утес, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Утес и в Русия HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!