Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Konya хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Konya с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Konya, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Konya Kosk Esra Hotel Хотел *** в Konya

Konya Kosk Esra Hotel

Категория: Хотел ***

Адрес: Aziziye Mah. Kadilar 2 Sok. No:7 Karatay - Konya, Турция

Located in Konya city centre, this hotel is 300 metres from Mevlana Museum and 3 km from Konya Railway Station. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Sema Hotel Хотел *** в Konya

Sema Hotel

Категория: Хотел ***

Адрес: Yeniyol caddesi Armagan mah.Sevilay sokak 2 Meram - Konya, Турция

All spacious Sema rooms have large windows and modern furnishings. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Konya с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Konya, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Konya и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!