Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Van хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Van с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Van, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Van Madi Hotel Хотел *** в Van

Van Madi Hotel

Категория: Хотел ***

Адрес: Van Edremit Yolu 5. Km. Van - Van, Турция

Като се започне от: 30.00 EUR

(Индикативна цена на човек, на нощ)

Van Madi Hotel offers elegantly decorated rooms with scenic views of the Van Lake and Van hills. (Повече информация)

средносрочнa наличност

средносрочнa наличност

класация на клиентите

Не е класиран още

Van Yakut Hotel Хотел *** в Van

Van Yakut Hotel

Категория: Хотел ***

Адрес: Posta Cad No 8 - Van, Турция

Yakut Hotel contains 60 rooms, 115 beds in total including 4 siute rooms.There is also a disabled room.All rooms are equipped with minibar, music ... (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

(1 коментари)

88% 88%

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Van с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Van, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Van и в Турция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!