Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Осака евтини хотели

Резервирайте хостели и икономични хотели, къщи за гости в Осака с HostelsClub. За да проверите наличността на всички структури в Осака, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Осака Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Осака за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

Family Inn Fifty's Osaka Хотел *** в Осака

Family Inn Fifty's Osaka

Категория: Хотел ***

Адрес: 2-6-18 Edobori, Nishi-ku, Osaka 550-0002 - Осака, Япония

Отстъпка от 5% за притежатели на Членската Карта HostelsClub.com (минимум 2 нощувки)

Discover a destination where unbelievable value meets unmatched location - Discover Family inn. Located in the heart of Osaka, this American 1950s style yet comfortable budget hotel will serve as your gateway to Japan's best! (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

(2 коментари)

68% 68%

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Осака с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Осака, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Осака и в Япония HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!