Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Мексико Сити евтини хотели

Резервирайте хостели и икономични хотели, къщи за гости в Мексико Сити с HostelsClub. За да проверите наличността на всички структури в Мексико Сити, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

хостели > хостели Мексико > хостели Мексико Сити

Зареждане на карта...

Мексико Сити Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Мексико Сити за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

Hotel Plaza Madrid Хотел **** в Мексико Сити

Hotel Plaza Madrid

Категория: Хотел ****

Адрес: madrid No. 15 col tababalera - Мексико Сити, Мексико

Hotel Plaza Madrid in Mexico city is an ideal hotel for buisiness travelers as well as for families. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

(1 коментари)

100% 100%

Hotel La Riviera Хотел ** в Мексико Сити

Hotel La Riviera

Категория: Хотел **

Адрес: Aldama No.9 Col. Guerrero - Мексико Сити, Мексико

Hotel La Riviera is Located just a few minutes away walking distance. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

(1 коментари)

60% 60%

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

Gay-friendly hostels

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Мексико Сити с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Мексико Сити, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Мексико Сити и в Мексико HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!