Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Catania campinguri

Rezervă campinguri în Catania cu HostelsClub. Folosiți formularul de rezervare din stânga paginii pentru a verifica prețurile și disponibilitatea în timp real în toate campingurile din Catania. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

Catania Oferte Membership Card

În această listă veți găsi o gamă de reduceri exclusive în Catania pentru toți deținătorii de HostelsClub Membership Card.

Click aici pentru a le vedea pe toate »

vizualizează:   toate tipurile   Catania hosteluri pentru tineri pensiuni   Catania hoteluri ieftine hoteluri   Catania mic dejun b&b's   Catania apartamente apartamente   Catania campinguri campinguri

sortează după:   Catania pensiuni disponibilitate   Catania cele mai bune hosteluri evaluare   Catania hosteluri ieftine preţ

Villaggio Turistico Europeo Camping din Catania

Villaggio Turistico Europeo

Categorie: Camping

Adresa: Viale Presidente Kennedy 91 - Catania, Italia

Welcome to "Villaggio Turistico Europeo", the only hostel in Catania directly located on the beach. It offers different kind of budget and fully equipped accommodation in a very friendly atmosphere. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Camping Jonio Camping din Catania

Camping Jonio

Categorie: Camping

Adresa: Via Villini a Mare 2 - Catania, Italia

Vacations on the seaside of Sicily, Bungalow, Mobile Home, small house and furnished caravan Camping pitches – Tent , Camper and Caravan services. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Catania cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Catania și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Catania și în Italia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!