Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Marseille mic dejun

Rezervă bed & breakfast în Marseille cu HostelsClub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor Bed & Brakfast în Marseille, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Marseille hosteluri pentru tineri pensiuni   Marseille hoteluri ieftine hoteluri   Marseille mic dejun b&b's

sortează după:   Marseille pensiuni disponibilitate   Marseille cele mai bune hosteluri evaluare   Marseille hosteluri ieftine preţ

La Demeure du Panier Vilă
 din Marseille

La Demeure du Panier

Categorie: Vilă

Adresa: 14 Rue de la Caisserie - Marseille, Franţa

Incepând de la: 51.25 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Situated in Marseille, La Demeure du Panier consists of 3 independent and fully equipped apartment suites. (Mai multe informaţii)

disponibilitate medie

disponibilitate medie

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hotel Stars Marseille Bed & Breakfast din Marseille

Hotel Stars Marseille

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: 32, Boulevard Antonetti, 13821 LA Penne Sur Huveaune, France - Marseille, Franţa

Located in La Penne-sur-Huveaune, about 15 minutes by car from the center of Marseille, the Stars Marseille is a very comfortable hotel, offering a good quality service at a very low price. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(7 Revizuiri)

59% 59%

Habitation Bougainville Bed & Breakfast din Marseille

Habitation Bougainville

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: 102, chemin du vallon de l'Oriol - Marseille, Franţa

The guesthouse Habitation Bougainville is located in a very charming quiet area in the heart of Marseille, offering 2 cozy spacious rooms with all facilities, parking, breakfast, swimming pool and the panoramic sea view from the terrace (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Bastide de l'Etoile Bed & Breakfast din Marseille

Bastide de l'Etoile

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: 329 chemin de Château-Gombert - Marseille, Franţa

In a very secure and quiet area of Marseille, Bastide de l'Etoile B&B offers charm, very large rooms and a friendly atmosphere. Breakfast included, parking, pickup, terrace, swimming pool, … (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(57 Revizuiri)

82% 82%

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Marseille cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Marseille și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Marseille și în Franţa HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!