Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Мексико Сити bed & breakfast

Резервирайте bed & breakfast и къщи за гости в Мексико Сити с HostelsClub! За да проверите незабавно наличността на всички къщи за гости в Мексико Сити, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

хостели > хостели Мексико > хостели Мексико Сити

Зареждане на карта...

Мексико Сити Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Мексико Сити за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

BnB Mexico Roma Norte легло и закуска в Мексико Сити

BnB Mexico Roma Norte

Категория: легло и закуска

Адрес: avenida oaxaca 21 Roma Norte - Мексико Сити, Мексико

This new luxury guesthouse is located in Roma norte, very very close to La Condesa, which is one of the best and most popular neighborhoods of Mexico City, (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Meson de Leyendas легло и закуска в Мексико Сити

Meson de Leyendas

Категория: легло и закуска

Адрес: 405 Bocanegra, Centro, Valle de Bravo - Мексико Сити, Мексико

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

Gay-friendly hostels

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Мексико Сити с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Мексико Сити, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Мексико Сити и в Мексико HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!