London var svenskarna favoritresmål nummer ett förra året och vi gissar att Londonfebern upprepar sig även 2012!

Så här bokar du en budgetresa till London i höst! Lågprisflygen slumpar bort resor till London för några hundralappar, och ger dig därmed ett bättre pris än SJ! Bokar du sedan boendet i London med Hostelsclub kan din weekend i London kosta mindre än en helg i Stockholm!

I London hittar du inte bara maten, modet, shoppingen, konserter och musikaler förutom de självklara attraktionerna som Big Ben Madame Taussuds & Buckingham Palace. Har du en gång redan varit London har du förmodligen klarat av de mest nödvändiga turstimålen.

MEN det finns mycket mer att se i London:

Missa inte Londons marknader och Notting Hill Carneval 27-28 augusti!

Besök Londons fina marknader som Portobello Road i Notting Hill, och känn dig som Hugh Grant och Julia Roberts i filmen med samma namn, 'Notting Hill'. Camden Lock Market är ett annat smultronställe och förresten hela Camden är värt ett långt besök. Sedan finns det mer udda marknader som Spitafield Market och Brick Lane...

Faller du för exklusiva märken och trender? Shoppa dyrt och fint mode på Dover Street Market.

Missa heller inte Notting Hill Carneval i augusti. Europas största gatufestival som inträffar i år 2012 söndagen den 26:e augusti till 27:e augusti. Den grundades på 60-talet av den dåvarande afro-karribiska befolkningen i Notting Hill som återinförde traditionen från Central-Amerika och Trinidad i synnerhet, att fira slutet på slaveriet med en riktig gatufest. HostelsClub har boendet i London för dig oavsett prisklass, från bädd i sovsal på vandrarhem till hotell.

London är stort! Det första du bör tänka på när du bokar ett hotell är läget, och om det finns bra kommunikationer som kan ta dig runt stan. London har en väl fungerande tunnelbana, men du vill ändå inte spendera ett par timmar per dag på att ta dig in till stan.

Här bor du billigt och centralt i London:

Clink78 Bo vid King’s Cross på London senaste party hostel: Clink 78. Modernt inrett och centralt läge. Här möter du nya vänner i London och har garanterat skoj även om du stannar inne en kväll! Byggnaden var tidigare en domstol – det var här the Clash stod åtalade, och du kommer att sova i autentiska celler. GRATIS faciliteter finns, som frukost, bäddlinne, bagagerum och karta över London.

Journeys London King's Cross Hostel hittar du också i området King’s Cross, och det får alltid toppenbetyg av våra gäster.

Boka Generator Hostel London: Denna kedja av kvalitets-hostels från Dublin, Köpenhamn, Berlin, Venedig och Hamburg, är känd bland backpackers. Generator i London ligger på Russel Square, bara några minuter från Convent Garden och Piccadilly Circus. Att hänga i baren på Generator som är öppet varje kväll till 2 på natten är också populärt,

Piccadilly Backpackers: Att bo precis vid Piccadilly Circus kan aldrig bli fel. Du kan helt enkelt inte bo mer centralt i London än på Piccadilly Circus. Rent, fräsht, och säkert boende. Koppla av i ett trevligt allrum med TV när du inte är på stan och shoppar på Regent Street eller Oxford Street alldeles i kvarteret.

Sist men inte minst lågpris hotellet MEININGER Hotel London Hyde Parkt. Meininger är en popular hotellkedja som även finns i Tyskland och Österike. MEININGER Hotel London Hyde Parkt ligger i hjärtat av South Kensington mitt emot Naturhistoriska museet. Du promenerar till Hyde Park och Harrods på bara några minuter. Här kan du bo både i sovsal och privata rum. Brittisk charm utlovas.

Boka London till bästa pris NU!!