Cu mai puțin de o lună înainte de Sf. Valentin, HostelsClub dorește să ofere unui cuplu norocos șansa de a câștiga un weekend romantic la Veneția, ce va consta în cazare, o sticlă de vin spumos (Prosecco) și o plimbare cu gondola!

Un moment magic... capturat pentru viitor

Vă cerem să ne trimiteți PRIN EMAIL cea mai romantică fotografie dintr-o călătorie făcută în 2011. Vom publica fotografiile într-un album pe Facebook .

'Distribuiți' albumul “Cupid's Camera 2011“ pe peretele profilului vostru de Facebook și pe cel al prietenilor, după care juriul HostelsClub va decide fotografia câștigătoare, ce va fi aleasă în data de 14 Februarie, chiar de Sf. Valentin.

Cum Participați

Trimite fotografia ta romantică la contest@hostelsclub.com în data de 13 februarie la ora 12:00. Fotografiile trimise după această oră nu vor fi luate în considerare. Fotografiile trebuie să conțină un moment romantic dintr-o călătorie. Pot conține săruturi însă orice fotografie cu conținut inadecvat și indecent nu vor fi admise în cadrul concursului.

Câștigătorul va fi ales doar de către juriul HostelsClub.com.

Mult succes tuturor îndrăgostiților!

... and then I go and spoil it all by saying something stupid like... 'nu te mișca, stai sa scot aparatul de fotografiat!'

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Termeni și condiții

Competiția este deschisă tuturor persoanelor în vârstă de 18 ani sau mai mult.

Competiția va avea loc din data de 16 ianuarie 2012 până în 13 Februarie 2012 la ora 12:00.

Pentru a intra în competiție trebuie să ne trimiteți 1 fotografie romantică dintr-o călătorie la adresa contest@hostelsclub.com. Fotografiile trimise după data mai sus menționată nu vor fi luate în considerare. Prin intrarea în competiţie participantul este de acord să participe în aceste activităţi promoţionale, acordă dreptul ca HostelsClub să utilizeze fotografia în scopuri promoționale pe toate paginile de Facebook.

Fotografiile vor fi distribuite într-un album pe pagina principală de Facebook în Engleză.

Fotografiile trebuie să conțină un moment romantic dintr-o călătorie. Pot conține săruturi însă orice fotografie cu conținut inadecvat și indecent nu vor fi admise în cadrul concursului.

Nu ne asumăm răspunderea pentru intrările pierdute, întârziate sau direcţionate greşit, sau ce nu pot fi livrate sau înscrise pentru orice motiv tehnic sau de altă natură.

Este permisă o singură fotografie de persoană. Imaginea trebuie să fie deținută de către participant, fotografiile realizate fără permisiunea deţinătorului drepturilor de autor vor fi descalificate.

Câștigătorul va fi ales de către juriul HostelsClub și va fi bazat pe cea mai interesantă și romantică fotografie făcută într-o călătorie.

Câștigătorul va fi anunțat prin email marți 14 Februarie 2012 și pe paginile de Facebook HostelsClub.

Câștigătorului i se va cere să ne furnizeze numele și adresa completă.

Nu există alternative in numerar sau de altă natură ca premiu.

Politica de confidențialitate HostelsClub va fi aplicată tuturor informațiilor personale.

Premiul trebuie să fie utilizat numai de către câștigător și nu poate fi utilizat de către o terză parte.

HostelsClub își rezervă dreptul de a refuza intrarea participanților cu sau fără motivare.

Fotografii considerate nepotrivite de HostelsClub nu vor fi considerate, toate fotografiile trebuie să fie 'adecvate familiilor .