Sta je nog steeds op het vliegveld en ben je aan het uitzoeken hoe je jouw bestemming kan bereiken? Wij begrijpen dat je al bent ingepakt voor je reis die al geboekt was, maar je kan er alleen niet komen volgens plan, geen zorgen! Er zijn andere alternatieven. Het vliegtuig is niet de enige manier om je te verplaatsen. Je hebt ook de optie om met de bus, fiets, trein of auto te reizen.

Hier zijn een aantal ideeën waar Europeanen deze zomer heen kunnen reizen of zelfs al vanaf morgen!

Auto:

Eigenlijk kan je over de hele wereld reizen met de auto, je stopt gewoon al je spullen in de kofferbak stelt je tom tom in en rijd naar waar je ook heen wilt. Heb je niet echt zin in een hele lange reis? Rij dan naar Spanje, Italie, Frankrijk of Duitslad of alle andere landen waar je in minder dan een dag bent. Heb je wel eens aan Annecy gedacht voor deze zomer? Check onze hostels in Annecy, Frankrijk meteen!

Of als je liever naar Spanje gaat, er zijn vele steden in Europa waar je heen kan rijden. De Costa Brava is en grote toeristen trekpleister, vanwege het mooie weer, de afstand, mooie stranden, aangename zee en de verrukkelijke Tapas! Boek nu meteen een hostel in de Costa Brava!

Check nu al onze hostels in diverse landen en steden in Europa, aangezien het er veel te veel zijn om op te noemen.

Trein:

Een ander goed idee voor deze zomer is een Interrail trein ticket te kopen. Dit geeft je de mogelijkheid met de trein door Europa te reizen. Je kan een ticket per zone kopen, hoe meer zones des te verder je kan reizen. Check eerst even naar welke landen je zou willen reizen (meest logisch om landen te kiezen die aan elkaar grenzen) en boek een ticket voor een bepaalde periode. Voor de meeste treinen heb je geen reservering nodig en kan je met je ticket gewoon op de trein springen, voor sommige heb je echter wel een extra ticket nodig deze kan je tegen een kleine vergoeding kopen. En natuurlijk heb je een gezellige en comfortabele slaapplek nodig als je op doorreis bent, dus check nu meteen onze hostels in Europa!

Bus:

Ook het reizen met de bus geeft je vele voordelen, zo kan je lekker genieten van het landschap. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je naar Italië wilt of daar al bent, je kan in Italië gemakkelijk van de ene plaats naar de andere plaats reizen. Ook zijn er dagelijks bussen naar Ex- Joegoslavië zoals Kroatië en Slovenië dit zijn hele mooie landen om te zien tijdens de zomer maanden. Voornamelijk de kust Pula en Dubrovnik.

Fiets:

Voor de echte fanatiekelingen, kan je de fiets uit de schuur halen en cross je door Europa. Bind je tent achterop de bagage drager en reis naar verschillende campings in Europa. Als je liever niet alle kampeerspullen met je meesleept, geen zorgen! Hostelsclub.com geeft je ook de optie om bungalows en tenten te huren op diverse campings. Zie onze diverse camping opties in Amsterdam, Venetië en Berlijn om er een paar op te noemen. Als je graag specifiek een camping zou willen boeken, kan je onze zoek machine instellen om alleen campings te laten zien.

Boot:

Ook het reizen met een boot is er leuke manier om van het ene naar het andere punt te komen. Je kan bijvoorbeeld naar Griekenland en daar eiland shoppen of je neemt de boot van Duitsland naar Denemarken of van Engeland naar Ierland.

Check nu onze hostels in Europa om te kijken welk land jij graag deze zomer wilt bezoeken.

Alvast een hele fijne vakantie!