S ponosom vam predstavljamo MyClub social network HostelsClub.com-a, posvećen svima vama koji volite avanture, svima vama koji volite putovati i zabaviti se!

HostelsClub.com je oduvijek bio više od samo portala za online rezerviranje smještaja I oduvijek samo težili konstantnoj evoluciji samog website-a. U zadnje smo 2 godine prešli u 2.0 fazu i kompletno, ne samo, redizajnirali vizualno website već ga maksimalno i poboljšali te slušamo što nam korisnici govore i nastavljamo poboljšavati website. Uz to komunikacija s korisnicima sad je još i lakša zahvaljujući našim Twitter i Facebook fan stranicama. A sada prelazimo i na sljedeću fazu evolucije website-a.

Odlučili smo napraviti veliki korak unaprijed i postati još i više “social” jer u fazi smo otvaranja novih horizonta u korisničkom djelu website-a, poznatom kao MyClub, koji sad postaje HostelsClub.com-ov social network. MyClub social network dati će ti mogućnost da (osim s tvojim prijateljima) podijeliš svoja iskustva i avanture s putovanja s putnicima diljem svijeta tj.našim korisnicima. Objavi fotografije, videos, napiši osvrte i savjetuj kolege putnike gdje putovat. Ukratko, podijeli sa svima tvoje putničke impresije! Biti ćeš u mogućnosti povezati svoj postojeći MyClub account sa tvojim Facebook ili Google account-ima, čime će dijeliti putnička iskustva postati još i jednostavnije.

Zahvaljujući MyTrips sekciji, biti ćeš u mogućnosti kreirati online putničke dnevnike i podijeliti ih s ostalim korisnicima, ili samo s tvojim prijateljima, odluka je samo tvoja. MyTrips je jednostavan i vrlo uzbudljiv način razmijenjivanja iskustva s putnicima iz cijelog svijeta, jer na taj ćemo način svi mi zajedno saznati nove informacije i savjete o tome gdje se zaputiti na našu sljedeću putničku avanturu.

  Potrebno je samo da se ulogiraš u tvoj MyClub (koristeći uobičajan login i password koji i inače koristiš za HostelsClub.com ), ili se jednostavno registriraj koristeći ovaj link, a potom ćeš se pronaći u 'novom MyClub univerzumu' u kojem ćeš i dalje moći upravljati svojim rezervacijama, ali također uploadati sadržaje, potražiti svoje prijatelje... i još mnogo mnogo toga.

  Help sekcija pomoći će ti savjetima kako se što bolje upoznati sa MyClub social network univerzumom I kako tvoj account učiniti što posebnijim i osobnijim.

  A klikajući na Manage u glavnom menu-i i potom odlazeći na Support moći ćeš nam poslati svoje sugestije ili ideje, ili nam jednostavno piši na info@hostelsclub.com.

  Uz MyClub, tvoje sljedeće putovanje može započeti upravo sad!

Vidimo se u MyClub svemiru!