Всеки обича да пътува и да споделя своите преживявания и опит от пътешествиятa си.И Smartphone е важна част за всеки пътешественик живеещ в 21 век - можете да намерите направления или места, когато се загубите, да правите снимки и видеоклипове, да споделяте информация с приятелите и семейството си, да гледате филми, да слушате музика или играете игри!

Hostelsclub с удоволствие обявява нов конкурс, който предлага на пет души шансът да спечелят един страхотен Smartphone Android!

Какво трябва да направите, за да спечелите един от тях?

Нещо много просто и забавно! Всичко, което трябва да направите е да създадете пътуване в MyClub - социалната мрежа на Hostelsclub - и да го споделите с ваши приятели. Нека най-якото пътуване спечели !!!!!!!!

Награди:

1-во място и най-доброто пътуване ще спечели невероятният Smartphone Samsung Galaxy Nexus Android 4.0, Face Unlock, Android Beam и Super AMOLED 4.65” HD touch screen.

2-ро място и пътуване печели HTC Sensation Smartphone, двуядрен Android, с 4.3 'HD сензорен екран и 8Mpx камера.

3-то, 4-то и 5-то място печелят Samsung Galaxy Ace Smartphone, smart-looking Android с 5Mpx камера и 3.5'сензорен екран.

Инструкции:

1 Създайте си профил в MyClub (или влезте с вашия Facebook/Twitter/Google профил).

2. Намерете иконката с 'Моите пътувания' в лявата част на страницата и кликнете върху нея!

3. Изберете 'Създаване на ново пътуване'!

4. Дайте име на вашето пътуване, изберете датите (от-до коя дата) на вашето пътуване, въведете и потвърдете местоположението на вашето пътуване, запазете го и.... готово! Вашето пътуване е създадено и сега започва забавната част!

5. Качете снимки и видеоклипове на вашето пътуване, и добавете текст-свое мнение, за да информирате вашите последователи за това, което искате да кажете. Ние търсим най-пълните пътувания, с интересно съдържание.

6 След като сте готови, за да се включите в състезанието, трябва да споделите вашето пътуване с нас:

a. Копирайте URL адреса на вашето пътуване, като например: https://www.hostelsclub.com/myclub2/en/trips/394/preview/Do-Gondolas-Dream-of-Electric-Sheep

b. отидете до бележки за конкурса

c. Добавете коментар и поставете URL адреса на вашето пътуване

7. За да увеличите шансовете си за победа:

- 'Споделете' бележката за конкурса, която сте дали и помолете вашите приятелите да 'Харесат' пътуването ви;

- Поканете приятелите си да се присъединят към myclub, като влезнат в Myclub -> Акаунт -> Социални мрежи -> Опции -> Покани приятел;

- Също така вие може да споделите пътуването си във Facebook, като използвате опцията crossposting, като отидете в Myclub -> Account -> Social Networks -> Facebook Options -> Post to wall

Условия за участие:

1. Крайният срок за участие в конкурса е 06.01.2012, включвания в конкурса след 12.00ч. (през нощта) няма да бъдат приемани.

2. С участието си , вие се съгласявате Hostelsclub да използва вашето пътуване (включително снимки, видео и информация) в публичното пространство, уебсайта Hostelsclub и социалните медии.

3. Трябва да 'харесате' faceboook фен страницата на Hostelsclub, за да участвате и коментирате бележката.

4. За да участвате, трябва да сте на възраст над 16 години.

5. Конкурсът ще се проведе едновременно на всички фен страници на Facebook, с които работи HostelsClub.com.

6. Конкурсът ще бъде оценяван от екипа на Hostelsclub, до голяма степен се основава на най-интересните и пълни пътувания, но също така и като се вземат предвид броя на 'харесванията' на пътуване.

7. HostelsClub.com си запазва правото да отмени коментари, които биха могли да се смятат за обидни или незаконни.

8. Ако имате някакви въпроси, моля пишете на адрес: contest@hostelsclub.com

Now, that sounds like a SMART idea to me!