Ниска цена за почивка в Токио? Това вече е възможно благодарение на Hostelsclub! Вие искате да прекарате колкото се може повече време в Токио и да се забавлявате подобаващо? Tokyo Hostel е идеалното решение за вас! Комфортен хотел с всички удобства, разположен между Уено и Асакуса, в един от най-красивите и по-малко натоварени райони в Токио. За 5 минути пеша от спирката Миноуа, Хостел Токио е отлично, свързани с централната част на Шинджуку и Шибуя. Цени от 15,70 € на човек! Какво чакате?? Tokyo Hostel е идеален за почивка на ниски цени в Япония.

Друго фантастично решение Capsule Hotel Asakusa Riverside, предлагащ ниски цени, започващи от 27,14 € . само на 2 минути пеша от спирката Асакуса. Има също така метро не само за централните райони, но също така и за Ропонджи, който е върха на нощния живот в Токио. Това е една чудесна отправна точка за културени посещения: старинното кътче като Сенсожи храмът, намиращ се само на 5 минути от съвременния град Токио.

Планирате да направите едно незабравимо посещение в Токио Дисниленд, но не искате да похарчите твърде много пари за скъпи хотели, разположени в близост до парка? Bed & Breakfast Family Resort Fifty в Токио може да ви даде икономично и интересно решение: 30,18 € на нощ. Искате ли оживена почивка? Това, което ви трябва, е Tokyo Kakan Guest House! Ниски цени (29,86 € една нощ), която е с чудесна локация само на 15 минути пеша от Ропонджи, център на нощния живот в Токио! Вие трябва да видите всичко това!

Място в централната част на ниски цени? Какво мислите за Hotel New Azuma? само 22,62 евро на нощ, завидна позиция много близо до Уено и Асакуса. Бърза връзка за достигане на Tsukiji, Akihabara, Ginza и Roppongi.

Списъкът с всички евтини квартири в Токио между 20 и 35 евро, сега е тук: Palette Takashimadaira (22,62 €), Sakura Hostel Asakusa (23,57 €), Хотел Yanagibasi (35,51 €), OAK Hotel Tokyo (31,67 €) и много други, всички евтини и удобни квартири. Пожелаваме ви приятна почивка! От екипът на HostelsClub.com