Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Kusadasi apartamente

Rezervă apartamente în Kusadasi cu HostelsClub. Folosește formularul de rezervare din stânga pentru a controla prețurile în timp real în toate apartamentele din Kusadasi. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

Kusadasi Oferte Membership Card

În această listă veți găsi o gamă de reduceri exclusive în Kusadasi pentru toți deținătorii de HostelsClub Membership Card.

Click aici pentru a le vedea pe toate »

vizualizează:   toate tipurile   Kusadasi hosteluri pentru tineri pensiuni   Kusadasi hoteluri ieftine hoteluri   Kusadasi mic dejun b&b's   Kusadasi apartamente apartamente

sortează după:   Kusadasi pensiuni disponibilitate   Kusadasi cele mai bune hosteluri evaluare   Kusadasi hosteluri ieftine preţ

Tuntas Apart Kusadasi Apartament din Kusadasi

Tuntas Apart Kusadasi

Categorie: Apartament

Adresa: Yuksel Yalova Cad 2. Sokak No 36 - Kusadasi, Turcia

Incepând de la: 13.94 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Located 3 minutes walk from the beach, Tuntas Apart Kusadasi offers simply and comfortably furnished apartments. There is an outdoor swimming pool and activities. (Mai multe informaţii)

disponibilitate intensă

disponibilitate intensă

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Akdeniz Apart Hotel Apartament din Kusadasi

Akdeniz Apart Hotel

Categorie: Apartament

Adresa: Aslanlar Cad. No.1 Kusadasi - Kusadasi, Turcia

General Description : Akdeniz Apart Hotel, is the oldest hotel in the Kusadasi Town centre. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

(1 Revizuiri)

98% 98%

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

Hosteluri gay-friendly

 

PROMOȚII

Oferte Membership Card
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Kusadasi cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Kusadasi și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Kusadasi și în Turcia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!