Regisztrálj Most - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

csoportos foglalás

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> tovább

my club

Üdvözöljük a My Clubban! Itt könnyen kezelheti foglalásait és felhasználói fiókját. And you can share photos, opinions, ideas and reviews with other travelers like yourself too! Your next holiday starts here!

> Regisztrálj most

> Login

A HOSTELSCLUB.COM-RÓL

HostelsClub.com viszonteladói program

Legyen a Hostelsclub.com partnere a viszonteladói programon keresztül

A HostelsClub.com egy igen nagy népszerűségnek örvendő viszonteladói programmal rendelkezik, hiszen erőfeszítés nélküli bevételt hozhat az Ön számára. Nem kell mást tennie, mint hogy ajánlja a Hostelsclub online szállásfoglalási lehetőséget honlapja látogatóinak.

Képzelje csak el, felhasználói íly módon az Ön honlapján keresztül is foglalhatnak szállást a világ bármely pontjára! Foglalási rendszerünk hatékonysága mögött sok év munka áll, partnereink legnagyobb megelégedésére. Így honlapja látogatottságának fellendítése mellett egy megbízható, gyors és hatékony foglalási szolgáltatást ajánl.

Mit kell tennie ahhoz, hogy a Hostelsclub viszonteladói partnerévé váljon?

Többféle módon válhat viszonteladóvá: megjelentethet honlapján egy ránk mutató hivatkozást, linket, használhat egy személyre szabható, a honlap arculatához igazodó interfészt, vagy meghonosíthatja az általunk használt Web Service XML-t.

A viszonteladói programban való részvétel most igazán egyszerű; hiszen a Hostelsclub.com partnerévé válhat kötelezettségek és kezdeti költségek nélkül, emellett bármikor felbonthatja a viszonteladói szerződést. Íme néhány példa az évek óta elégedett partnerek közül: Atrapalo.com, Trivago.com e PaesiOnline.it. Bővebb információért küldjön egy e-mailt viszonteladói menedzserünknek az affiliate@hostelsclub.com címre!

Rólunk

Csatlakozzon szállásfoglalási hálózatunkhoz
Szálláshely- és szállodatulajdonosok: Növelje szállásfoglalásait egyszerűen és hatékonyan!

Mi a HostelsClub.com?

A HostelsClub. com- ról