Liity Jäseneksi - My Club MY CLUB ()
Kysymyksiä? Soita meille: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Löydä hostelli, budjettihotelli, B&B ja paljon muuta

yli 30.000 majoitusvaihtoehtoa ympäri maailman

Varaa nopeasti ja helposti vain 10% etukäteismaksulla

ryhmämajoitus

Matkustatko ryhmän kanssa? Klikkaa alla olevaa linkkiä ja saat listan yli 10 hengen ryhmävarauksia vastaanottavista hostelleista.

> Lue lisää

my club

Tervetuloa My Club -osioon! Täällä voit käsitellä tilisi ja varaustesi tietoja. Voit myös jakaa kuvia, ajatuksia, ideoita ja arvioita muiden matkailijoiden kanssa. Aloita seuraavan lomasi suunnittelu täältä!

> Liity jäseneksi

> Kirjaudu sisään

TIETOJA HOSTELSCLUB.COM:STA

Liity varauspalveluumme

Majoituspaikat huomio! Varausten määrää voi kasvattaa nopeasti ja helposti

Hostelsclub.com:n varauspalvelu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden selailla ja tehdä varauksia tuhansiin hostelleihin ja hotelleihin ympäri maailmaa. Online-varauspalvelullamme on kuukausittain noin miljoona vierailijaa eri puolilta maailmaa, minkä myötä miljoonat mahdolliset vieraat saavat tiedon majoituspaikastasi!

Jos omistat tai johdat hotellia, hostellia, vierastaloa tai muunlaista lyhytaikaista majoituspaikkaa, liittyäksesi Hostelsclub.com:iin ja varausten saamiseksi sivustomme kautta riittää kun täytät yksinkertaisen kaavakkeemme. Siinä kaikki! Klikkaa linkkiä tästä alapuolelta ja täytä tiedot niin olemme sinuun yhteydessä! Palveluumme liittyminen on ilmaista. Veloitamme ainoastaan 10% komission varauksista. Emme veloita ylimääräistä ajanjaksoista, jolloin majoituspaikkaasi ei tule varauksia.

Kun olet liittynyt palveluumme, saat tunnukset Back Office -alueelle. Sitä kautta voit ilmoittaa tietoja majoituspaikastasi, liittää kuvia, määritellä tarjottavat palvelut ja ilmoittaa palvelumme kautta varattaviksi tulevat huoneet/sänkypaikat sekä niiden hinnat. Kun olet liittynyt HostelsClub.com:iin, majoituspaikkasi tulee näkyville sivustomme lisäksi myös 200 affiliate-kumppanimme sivustolla. Verkostomme maksimoi näkyvyytesi, minkä myötä varauksia tulee uusilta asiakkailta ympäri maailmaa ja majoituspaikkaasi tulee enemmän vieraita kuin tähän mennessä. Sinun ei tarvitse kuin tarkistaa sähköpostisi säännöllisesti ja odottaa uusien asiakkaiden saapuvan. Anna meidän tuoda vieraat luoksesi!

Kysy lisätietoja varauspalvelustamme tai liity heti jäseneksemme!

> KLIKKAA TÄSTÄ LIITTYÄKSESI

Yritys

HostelsClub.com PMS-ohjelmistoosi
Liity HostelsClubin jäsenkorttiohjelmaan

HostelsClub.com:n jäsenkorttiohjelma
Liity Hostelsclubin jäsenkorttiohjelmaan

HostelsClub.com:n arviointibanneri
Jaa hostellisi luokittelu asiakkaidesi kanssa

Yhteystiedot
HostelsClubin osoitetiedot

Varaustoiminto majoituspaikan kotisivulle
Tarjoa asiakkaalle mahdollisuus varata majoitus suoraan kotisivulta – hyödynnä Hostelsclub.com:n palvelua

Linkittäydy HostelsClubin sivustoon
Laita kotisivullesi linkki sivustollemme

HostelsClub.com:n affiliate-kumppanuusohjelma

Tietoa HostelsClub.com:sta